Over ons

maak kennis met
DR. FLEUR KRAANEN

Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik gewerkt als therapeut bij verschillende GGZ-instelingen met als specialisatie het behandelen van depressie, onverwerkte trauma’s, verslavingsproblematiek, en impulscontroleproblematiek. Hier heb ik ook ervaring opgedaan met de behandeling van bijkomende klachten, zoals angst, slaapproblemen, en het hebben van een negatief zelfbeeld. Bij KZ Psychologen zie ik daarnaast vaak mensen bij wie sprake is van burn-outklachten en moeite met het aangeven van grenzen. Naast mijn werkzaamheden bij KZ Psychologen ben ik in opleiding tot klinisch psycholoog / psychotherapeut.

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (19920657925) en gepromoveerd in de klinische psychologie. Ik ben cognitief-gedragstherapeut VGCt i.o., schematherapeut i.o., en getraind in EMDR (basis- en vervolgcursus VEN) en EFT (basiscursus EFT Nederland).

DRS. LEONIE ZIJP

Tijdens mijn studie orthopedagogiek was ik persoonlijk begeleider van jongeren met uiteenlopende problemen zoals identiteitsvragen, somberheidsklachten, gedragsproblemen, gestagneerde rouw en middelenmisbruik. Later heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van gezinnen waarin complexe problematiek speelt. Vervolgens heb ik jarenlange werkervaring opgedaan in een forensische polikliniek, waar ik me heb ontwikkeld tot kundige en betrokken therapeut met een no-nonsense aanpak. Bij mij kun je terecht voor individuele behandeling, maar ook als er sprake is van relatie-, gezins- of opvoedingsproblemen ben je bij mij aan het goede adres.

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (99920681525), cognitief gedragstherapeut VGCt i.o. en EMDR-practitioner i.o.