Over ons

maak kennis met
DR. FLEUR KRAANEN

Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik gewerkt als therapeut bij verschillende GGZ-instellingen met als specialisatie het behandelen van depressie, onverwerkte¬†trauma’s, verslavingsproblematiek, en impulscontroleproblematiek. Hier heb ik ook ervaring opgedaan met de behandeling van bijkomende klachten, zoals angst, slaapproblemen, en het hebben van een negatief zelfbeeld. Bij KZ Psychologen zie ik daarnaast vaak mensen bij wie sprake is van burn-outklachten en moeite met het aangeven van grenzen. Naast mijn werkzaamheden bij KZ Psychologen ben ik in opleiding tot klinisch psycholoog / psychotherapeut (verwachte einddatum december 2021).

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (19920657925) en gepromoveerd in de klinische psychologie. Ik ben schematherapeut, cognitief-gedragstherapeut VGCt i.o., en opgeleid in EMDR (basis- en vervolgcursus VEN) en EFT (basiscursus EFT Nederland).

DRS. LEONIE ZIJP

Na mijn studie orthopedagogiek heb ik een aantal jaar met name gewerkt met tieners met gedragsproblemen en hun ouders. Inmiddels combineer ik al een tijd het werken in een forensische polikliniek met het werken in onze eigen praktijk. Ik heb me ontwikkeld tot een betrokken en kundige therapeut met een no-nonsense aanpak. In de forensische polikliniek behandel ik voornamelijk mensen met grensoverschrijdend gedrag en overmatig middelengebruik. In onze eigen praktijk zie ik vooral mensen die moeite hebben met het aangeven van grenzen, een negatief zelfbeeld hebben, last hebben van somberheid en angst en mensen die overwerkt dreigen te raken. Ook behandel ik regelmatig adolescenten en stellen.


Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (99920681525), cognitief-gedragstherapeut VGCT i.o. Daarnaast ben ik getraind in EMDR (basis- en vervolgcursus VEN), schematherapie (basis- en vervolgcursus) en EFT (basiscursus EFT Nederland).